F (bij

 

 

 

 

       

 

 

Even voorstellen

 

 

 

Ik zelf ben geboren in Stadskanaal. Aldaar en in Winschoten grootgebracht. Na een technische opleiding te hebben gevolgd in de metaal en installatietechniek volgde ik na mijn diensttijd de HBO-SPH. Na gewerkt te hebben op een orthopedagogisch behandelingsinstituut in Appelscha verhuisde ik in 1998 naar Noorwegen. Begon hier als ober in een Nederlands pannekoekenhuis in Bærums Verk. Daarna een half jaartje in de buitenschoolse opvang gewerkt. In 1999 had ik de taal aardig onder de knie en begon ik te werken bij de kinderbescherming. Daar werkte ik totaal 5 jaar. In de tussentijd met verstandelijk gehandicapten gewerkt. Begin 2007 kwam ik mijn huidige vriendin Anita tegen en verhuisde in september van Tønsberg naar Rødtangen, een klein paradijs dat aan het Drammens fjord ligt. In oktober van dat jaar begon ik als begeleider van jongeren met autisme en aanverwante diagnoses op een school voor voortgezet onderwijs.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met muziek. Ik speel gitaar, zing redelijk en sinds kort probeer ik wat piano te spelen. Door een schouder/nekletsel is het er de afgelopen jaren niet erg van gekomen, maar na een nekherniaoperatie in april 2008 ben ik er bijna weer helemaal klaar voor.

 

 

Anita Jordet Slaatsveen

Anita is mijn lieve vriendin die geboren is in het plaatsje Otta, dat 300 ten noorden van Oslo ligt. Anita werkt als ingenieur bij de Noorse Rijkswaterstaat. Anita is een bekwaam vioolspeler die hoofdzakelijk Noorse en Ierse folkmuziek speelt en dan ook regelmatig optreedt. Door een verbouwing thuis heeft ze de laatste tijd meer tijd gestoken in het timmeren dan het vioolspelen.

 

 

Andreas Slaatsveen

Dit prachtige kereltje is het zoontje van Anita. Hij heeft de achternaam van zijn vader en dat wordt uitgesproken als Slottsween. Andreas is 10 jaar en gaat in de vijfde klas van de lagere school. Andreas speelt sinds kort althoorn in het schoolkorps en is sinds kort begonnen met pianoles. Daarnaast vindt hij het leuk om computerspelletjes te spelen (ook al mag hij dat van ons niet zo vaak..:o) )

 

 

 

Eskil

Wat een wonder, wat een mirakel. Op 9 november werd Eskil geboren in het Drammen ziekenhuis. Hij woog 3580 gram en was 49 cm. lang. Kijk hier voor foto's van Eskil:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder hebben we op het moment 3 katten, Nusse, Vesla (spreek uit Wesla) en een kleine zwarte kater die hopenlijk binnenkort ander onderdak hoopt te krijgen.

 

 

 

Links

 

Bekijk hier de genealogie van de familie van mijn moeders kant: de familie Ponne

 

 

 

 

Ik, mezelf en de rest